16 Aralık 2014 Salı
MEDIUM RARE STEAK
Malzemeler
2 dilim antrikot
Bir tutam himalaya tuzu
Bu biftek tarifi malzemelerden de anlayacağınız gibi oldukça sade.. Sade olduğu kadar da lezzetli..
Döküm tavanızı kızdırın. Kızan tavanın üzerine biftekleri dizin her iki tarafını da 2 dakika kadar tutup mühürleyin. Daha sonra bifteklerinizin üzerine himalaya tuzunu çekin ve tavaya sıvıyağı ekleyin. Ve kısık ateşte iki tarafını da kısık ateşte 4 dakika kızartıp servis yapın..
Ben yanına makarna yaptım ama siz dilerseniz pilav da yapabilirsiniz.
Afiyet olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ımmm çok nefis görünüyor benden söylemesi :)
YanıtlaSilMakarnayı çıkarırsak diyetine de uygun olur ebrucum =)
YanıtlaSil