30 Aralık 2009 Çarşamba
Yoğurtlu Kereviz Salatası
MALZEMELER
1 adet orta boy kereviz
5 çorba kaşığı yoğurt(susuz olması daha iyidir.)
3 diş sarımsak
7–8 adet ceviz içi
İsteğe bağlı olarak bir tatlı kaşığı mayonez
Yapılışı
Kereviz soyulup yıkanır. Yıkanan kereviz kurulandıktan sonra kararmaması için hızlı bir şekilde rendelenir. Rendelenmiş kerevizin üstüne yoğurt eklenip iyice karıştırılır. İçine dövülmüş ya da rendelenmiş sarımsaklar eklenir. En son içine cevizler eklenip bir kez daha karıştırılır. Üzerine süslemek için ceviz, sumak, nane kullanılabilinir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder